Gravad lax med sojabönor, ägg och pepparrot

Betyg 3.6 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gravad lax med sojabönor, ägg och pepparrot

Gravad lax serverad med smetanakräm på hjärtsalladsblad är perfekt som aptitretare på buffébordet, eller som tilltugg på cocktailpartyt. Pepparroten och dijonsenapen ger ett fint sting som balanseras med smetanans mjuka krämighet och grönsakernas krispighet. Dekorera med krasse för härlig grön touch.

Gravad lax med sojabönor, ägg och pepparrot

Ingredienser

8 portioner
2 dl frysta sojabönor
2 ägg
2 msk riven färsk pepparrot
1/2 dl smetana
1 tsk dijonsenap
salt
svartpeppar
2 hjärtsallad (2 hjärtsallad motsvarar 16 blad)
ca 100 g gravlaxskivor
1 ask krasse

Gör så här

00:07:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.15 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi652 KJ / 156 kCal
Fett9 g
Salt0.7 g
Kolhydrater6 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Tortellini ´n cheese
Betyg 3.7 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Green goddess-röra
Betyg 4.8 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rostade sojabönor
Betyg 4.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostade bönor
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ljummen bönsallad med bacon
Betyg 3.3 av 5.53 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Risonisallad med sojabönor och mynta
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad