Grillad kycklingklubba med coleslaw
Saftiga kycklingklubbor med en krämig coleslaw möter varandra i en härlig smakharmoni. Coleslawn får sin goda smak från pepparrot och citron i en crème fraiche. Servera med ris och fräsch mâchesallad och middagen är fixad!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2019
Ingredienser
2 portioner
2 grillade kycklingklubbor
2 port ris
1/2 påse råkostsallad (à 275 g)
1 dl crème fraiche pepparrot, citron och havssalt
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2681 KJ / 641 kCal
Fett32 g
Salt1.97 g
Kolhydrater56 g
Protein31 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Supergott, enkelt och fräscht!
Paula
2022-03-01