Grillad isbergssallad med brynt rosépepparsmör

Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
0
Grillad isbergssallad med brynt rosépepparsmör

Grillad isbergssallad som kryddas med både rosépeppar, brynt smör och honung kommer troligtvis bli sommarens bästa grilltillbehör. Extra god blir den grillade salladen dessutom med lite hetta från riven pepparrot när du serverar.

Grillad isbergssallad med brynt rosépepparsmör

Ingredienser

4 portioner
1/2 tsk  mortlad rosépeppar
25 g  smör
2 msk  honung
1   isbergssallad
1   citron (skalet)
1/2 dl  riven färsk pepparrot
salt
peppar

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi450 KJ / 107 kCal
Fett5 g
Salt1 g
Kolhydrater13 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Laxfjäril med avokadokräm
Betyg 2.5 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotskräm
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödbets- och pepparotssallad
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillröra
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkryddad quornfilé
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga