Eldig räkcocotte med pepparrot

0
0
Eldig räkcocotte med pepparrot

Den här eldig räkcocotten kommer att bli en fröjd att duka fram och förtära på din grillmiddag. En optimal kombination bestående av lyxiga räkor, fänkål och äpple ackompanjeras med körvel, flingsalt och smör och toppas med het färskriven pepparrot.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Eldig räkcocotte med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
500 g stora räkor med skal (helst storlek 50/70)
1/2 fänkål
1 äpple
2 msk riven pepparrot
40 g smör
1/2 kruka körvel
1 tsk flingsalt
1 krm vitpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: Byt smör mot mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 630 KJ / 150 kCal
Fett 9 g
Läs mer om näringsvärden