Eldig räkcocotte med pepparrot

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Eldig räkcocotte med pepparrot

Den här eldig räkcocotten kommer att bli en fröjd att duka fram och förtära på din grillmiddag. En optimal kombination bestående av lyxiga räkor, fänkål och äpple ackompanjeras med körvel, flingsalt och smör och toppas med het färskriven pepparrot.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Eldig räkcocotte med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
500 g stora räkor med skal (helst storlek 50/70)
1/2 fänkål
1 äpple
2 msk riven pepparrot
40 g smör
1/2 kruka körvel
1 tsk flingsalt
1 krm vitpeppar

Gör så här

00:05:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi630 KJ / 150 kCal
Fett9 g

Testa liknande recept

Syrlig fänkålssallad med pepparrot
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lax med pepparrotsstomp och fänkålsallad
Betyg 2.9 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rökt lax med äppelcrudité och kavringskrisp
Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lättrimmad torsk med dill och fänkålssallad samt gräddfilsstomp
Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagda grönsaker och svamp
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödkålssallad med fänkål och valnötter och pepparrotsyoghurt
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad