Grillad fläskytterfilé som kryddas med härligt goda kryddor och därmed kommer att smaka supergott. Servera gärna med det fräscha tillbehöret risoni med grönsaker och getost.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut risoni mot ris.
Gör äggfri: byt ut risoni mot ris.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Bästa vår- och sommarreceptet! Den är inte alls svår att göra, tvärtom - det är hur enkelt som helst!
Maria
2019-04-17Mmm, jättegott. Vi har både grillat och gjort fläskfilén i ugnen. Berättade inte för barnen att det var både getost och kronärtskocka i (min mans barn är MYCKET skeptiska till nya smaker). De åt med största välbehag. Risonin blir krämig och fin....
Ann
2008-02-07