Fläskytterfilé i ugn
Lagar du fläskytterfiléen i ugnen blir den precis så saftig och god som en fläskytterfilé ska bli. Pröva gärna någon av kryddningarna i tipsen.
Ingredienser
8 portioner
ca 1200 g fläskytterfilé
2 msk rapsolja
2 msk smör
salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1072 KJ / 256 kCal
Fett15 g
Salt1 g
Kolhydrater0 g
Protein30 g
Kommentarer
Detta recept har jag gjort flera gånger det är kanonbra. Blir så saftigt och gott mvh Prarl
Pearl
2024-09-28Jag har tillagat, ett flertal gånger. Lika gott och enkelt att göra , varje gång.
Britt-marie
2024-09-13Kan man förbereda köttet dagen innan och sen värma det? Fortfarande saftigt?
Susanne
2024-09-07Hej Susanne! Om du använder mörmarinerad fläskytter så borde det inte vara några problem. Lycka till. //Tove
Redaktionen
2024-09-09