Grillad fläskfilé med krämig sallad är en komplett och rejäl middagsrätt. Den krämiga salladen gör du med härlig ädelost, solrosfrön och körsbärstomater. Potatis kokad i dill passar perfekt till.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2007
Fri från ägg.
Gör glutenfri: kontrollera innehållet i HP-såsen, den innehåller oftast rågmjöl, ersätt den i så fall med sojasås och smaksätt t ex med lite ingefära och tomatpuré.
Gör laktosfri: ersätt ädelosten mot laktosfritt alternativ, ex laktosfri färskost. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut ädelosten mot mjölkproteinfritt ostalternativ, ex mjölkproteinfri färskost. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Miriam
2007-09-26Supergott, men vi la i potatisen i salladen när den var lite ljummen, det blev ännu bättre då!
Cheree
2007-06-24En riktigt god rätt. Uteslöt dock ädelosten i salladen. Använde köttermometer när vi grillade, den blev perfekt. Prövade att använda marinden till kyckling filé. Det smakade också bra. Kommer göra detta igen, många gånger.
Lena
2007-06-17Fläskfilèn får högst två hattar. Betyget 5 hattar beror på ett feltryck. Salladen däremot var mycket god, speciellt efter att ha stått i kylskåpet över en natt. Den förtjänar fem hattar