Grillad falukorv med färskpotatissallad
Vem har sagt att falukorven inte kan läggas på grillen en vardagskväll på sommaren? Visst går det utmärkt. Till den grillade korven serveras potatissallad av färskpotatis, rädisor, rödlök och vinägrett.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2012
Ingredienser
4 portioner
900 g färskpotatis
1 knippe rädisor (1 knippe motsvarar ca 12 st)
1/2 rödlök
1 msk dijonsenap
1 1/2 msk vitvinsvinäger
1 msk vatten
1 msk olivolja
2 msk hackad dill
salt
peppar
500 g falukorv
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2543 KJ / 561 kCal
Fett35.5 g
Kolhydrater40.3 g
Protein17.8 g
Kommentarer
Lila för mig Ulf. ROLIGT att veta att jag inte är själv att inte veta väg man kan grilla
Erik
2018-11-08Har aldrig vågat föra fram falukorven som ett grillalternativ, ( risk för nedlåtande kommentarer ), men det här låter ju gott, så nu är det väl dags.
Ulf
2017-05-15