Fryst torsk i ”block” är smidig vardagsmat. Torsken med sin milda smak gör sig utmärkt i ugnen tillsammans med potatis, paprika, rödlök och champinjoner. Lägg till en fräsch citron- och kaprisröra som pricken över i. Med fetaostkräm till blir det grekiskt värre.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2017
Fri från guten och ägg.
Gör laktosfri: servera med laktosfri fetaostkräm.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaostkrämen och servera med tofukräm.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Andreas
3/17/2020Varför lägger ni inte in fetaostkrämen under ingredienser? Då får man sedan med det i inköpslistan, supersmart! Eller hur?
Redaktionen ICAse
3/26/2020Hej Andreas! Tack för ditt smarta tips, vi ska ha det i åtanke. Inköpslistan är ju toppen att kunna lägga in ingredienserna i. Hälsningar Ulrika
Jessica
8/18/2019Nästa gång blir det mindre rosmarin och mer av kaprisröran.
Maria
2/2/2017Jättegott och enkelt recept. Hade inte fetaost hemma så det blev en timjancrème till. Full pott!