Fryst torsk i ”block” är smidig vardagsmat. Torsken med sin milda smak gör sig utmärkt i ugnen tillsammans med potatis, paprika, rödlök och champinjoner. Lägg till en fräsch citron- och kaprisröra som pricken över i. Med fetaostkräm till blir det grekiskt värre.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2017
Fri från guten och ägg.
Gör laktosfri: servera med laktosfri fetaostkräm.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaostkrämen och servera med tofukräm.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vivi-anne
2021-09-10Här ska ni få höra hur man gör denna fantastiska fiskrätt ännu godare. Ta en näve kalamataoliver istället för champinjonerna. Skippa fetaostcremen om du ska minska på det feta. Supergott!
Andreas
2020-03-17Varför lägger ni inte in fetaostkrämen under ingredienser? Då får man sedan med det i inköpslistan, supersmart! Eller hur?
Redaktionen ICAse
2020-03-26Hej Andreas! Tack för ditt smarta tips, vi ska ha det i åtanke. Inköpslistan är ju toppen att kunna lägga in ingredienserna i. Hälsningar Ulrika
Jessica
2019-08-18Nästa gång blir det mindre rosmarin och mer av kaprisröran.