Denna grekiska sallad med fetaost, oliver och rödlök är en sommarfräsch lättare lunch. Pastan och de vita bönorna bidrar till en mer mättande känsla. Dressingen med vitvinsvinäger och oregano gör salladen extra god. Bra att ta med på picknick.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2011
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av pasta och bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
själv brukar göra samma sallad,det är nyttig,god och lätt för magen
Parthene
2011-08-01Utan dressingen, och ännu hellre med nåt annat till, var det helt okej. Ingen smaksensation.
Oscar
2011-06-21