Gratinerade tortillarullar fyllda med en mexikansk röra gjord på bönor, spiskummin, chili och rödlök. Böntortillan gratineras i en tomatsås och riven ost tills smakerna gift sig och osten har smält och blivit gyllene. Servera med en fräsch sallad gjord på krispig stjälkselleri, krämig avocado, het röd peppar och frisk lime, garnera med nyhackad bladpersilja och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
42 2017
Rätten är fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria tortillabröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Christina
2020-05-05Detta var riktigt gott. Var lite skeptisk till den stora mängden bönor men blev bra. Avocadosalladen var väldigt god och passade bra till. Kommer säkert göra igen.
Redaktionen
2017-01-19Hej Kjell! Tack för dina synpunkter, tar dem vidare till kockarna. Hälsningar Michelle
Kjell
2017-01-18Kanske för mycket tomat. Saknar rotfrukter i alla recept. Och mer potatis kanske. Men vi kan ju äta det, de dagar vi inte har kassen.