En matig sallad med mexikanska smaker som är gott till det mesta. Ät tillsammans med nachochips eller bröd för en grönare måltid eller servera till grillad kyckling eller stekt lax. Blir det rester över passar de utmärkt som fyllning i quesadillas.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2018
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt gräddfil och ost mot mjölkproteinfria ersättningprodukter.
Kommentarer
Cecilia
2021-05-08De senaste två åren har denna sallad varit återkommande på menyn. En verklig favorit!
Lisa
2021-02-28Bönsalladen blev så supergod trots att jag inte hade jalapenjos, rädisor, koriander och sesamfrön hemma. Improviserade och ersatte de ingredienserna med persilja, rödlök, hasselnötter och kapris. Mums, härligt rostat!
Emmy
2020-06-17Vi blev lite besvikna. Många goda ingredienser, men det blev ändå rätt smaklöst. Medelbetyg.