Den bön- och nötfyllda portabellon serveras med rostad potatis och persiljekräm. Ost förhöjer många rätter och den gratinerade prästosten här är inget undantag. Svamp har aldrig smakat bättre!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2018
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det här var inte så gott.
Ronny
2018-03-05supergott! Ett solklart vegetariskt alternativ och jätteenkelt att laga. Romansallad denna årstid brukar inte smaks mycket så jag körde den lite snabbt i ugnen med citronolivolja och havssalt.
Solveig
2018-02-28