Lök- och dragonfylld portabello med lins- och tomatsallad

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
2
Lök- och dragonfylld portabello med lins- och tomatsallad

Fylld portabello med utsökt smak av dragon. Den krispiga, ljumma salladen blir ett perfekt komplement. En riktigt smakrik vegorätt som passar hela familjen, oavsett om de föredrar kött eller vegetariskt.

Lök- och dragonfylld portabello med lins- och tomatsallad

Ingredienser

4 portioner

Portabello

4   portabellosvamp
4   gula lökar
50 g  smör
1   kruka dragon
1 1/2 msk  vitvinsvinäger
salt
peppar
1 dl  ströbröd
1   ägg

Tomatsallad

400 g  kokta linser
150 g  haricots verts (bönor)
300 g  tomat vildmix
100 g  ärtskott
3 msk  olivolja
1 msk  rödvinsvinäger

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör mot mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

God smak på sallad och fyllning men våra portabellosvampar behövde mer tid i ugnen. Värmde på kokt potatis och nektariner tillsammans med svampen i ugnen och serverade smaksatt matyoghurt. Blev jättegott!!

Yvonne

2020-07-12

Verkar bli gott. Ska försöka laga rätten

Torgny

2020-07-07

Näringsvärde per portion

Energi1726 KJ / 412 kCal
Fett23 g
Salt1.1 g
Kolhydrater32 g
Protein14 g

Testa liknande recept

Tacos med portabello och spetskål
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smörrebröd med portabello, sparris och valnötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad portabello med två sorters lök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rågbröd med najadlax och äggkräm
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Champinjonburgare med flatbread och pumpaaioli
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad sötpotatis med riven halloumi
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga