Lök- och dragonfylld portabello med lins- och tomatsallad

3
2
Lök- och dragonfylld portabello med lins- och tomatsallad

Fylld portabello med utsökt smak av dragon. Den krispiga, ljumma salladen blir ett perfekt komplement. En riktigt smakrik vegorätt som passar hela familjen, oavsett om de föredrar kött eller vegetariskt.

Skriv ut
Lök- och dragonfylld portabello med lins- och tomatsallad

Ingredienser

4 portioner

Portabello

4
portabellosvamp
4
gula lökar
50 g
smör
1
kruka dragon
1 1/2 msk
vitvinsvinäger
-
salt
-
peppar
1 dl
ströbröd
1
ägg

Tomatsallad

400 g
kokta linser
150 g
haricots verts
300 g
tomat vildmix
100 g
ärtskott
3 msk
olivolja
1 msk
rödvinsvinäger

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör mot mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Yvonne

2020-07-12

God smak på sallad och fyllning men våra portabellosvampar behövde mer tid i ugnen. Värmde på kokt potatis och nektariner tillsammans med svampen i ugnen och serverade smaksatt matyoghurt. Blev jättegott!!

Torgny

2020-07-07

Verkar bli gott. Ska försöka laga rätten

Näringsvärde per portion

Energi 1726 KJ / 412 kCal
Fett 23 g
Salt 1.1 g
Kolhydrater 32 g
Protein 14 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept