Lök- och dragonfylld portabello med lins- och tomatsallad
Fylld portabello med utsökt smak av dragon. Den krispiga, ljumma salladen blir ett perfekt komplement. En riktigt smakrik vegorätt som passar hela familjen, oavsett om de föredrar kött eller vegetariskt.
Ingredienser
4 portioner
Portabello
4 portabellosvamp
4 gula lökar
50 g smör
1 kruka dragon
1 1/2 msk vitvinsvinäger
salt
peppar
1 dl ströbröd
1 ägg
Tomatsallad
400 g kokta linser
150 g haricots verts (bönor)
300 g tomat vildmix
100 g ärtskott
3 msk olivolja
1 msk rödvinsvinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1726 KJ / 412 kCal
Fett23 g
Salt1.1 g
Kolhydrater32 g
Protein14 g
Kommentarer
God smak på sallad och fyllning men våra portabellosvampar behövde mer tid i ugnen. Värmde på kokt potatis och nektariner tillsammans med svampen i ugnen och serverade smaksatt matyoghurt. Blev jättegott!!
Yvonne
2020-07-12Verkar bli gott. Ska försöka laga rätten
Torgny
2020-07-07