Gratinerad kyckling med grillad paprika

Denna ugnsgratinerade kyckling, med ett täcke av crème fraiche smaksatt med fetaost och soltorkade tomater kommer rädda din höstvardag! Extra smak får rätten av sin hackade persilja, samt den sotiga paprikan. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2018

Gör så här
00:02:00
00:12:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2876 KJ / 684 kCal
Fett33 g
Salt3.91 g
Kolhydrater60 g
Protein37 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
8 stVad händer med soltorkade tomater och fetaosten. Man blandar allt tillsammans?
Judith
Hej Judith! 2 dl crème fraiche fetaost & soltorkade tomater blandas med hackad persilja och bredes på den brynta kycklingen för att sedan åka in i ugnen tillsammans med paprikan. Lycka till. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Gott , snabbt och lättlagat
Göran
Gjorde egen sås av créme fraîches, fetaost och soltorkad tomat. La även till en klyfta pressad vitlök som förhöjde smaken avsevärt! Serverade med pasta vilket passade utmärkt. Slutresultatet blev en väldigt god smakupplevelse.
Margareta
Super god... kan nog hotta upp den lite till 🙌🏻😅
Mats
God rätt! 2 burkar paprika känns sjukt mycket, nöjer mig med 1 burk.
My
Helt Okay kycklingrätt. Finns utrymme för den som kan/vill piffa upp det lite. Som sagt var helt okay!
Benny
Håller med fantastiskt gott.
Barbara
Sååå gott! Det här kommer bli en ny favorit! (la till lite broccoli i ugnen och stekte charlottenlök med kycklingen) Jösses så gott!
Linnéa