Att äta gryta hör väl ändå hösten till? Här är det älgskav som åkt ner den gräddiga basen ihop med härliga smaksättare. Serveras med kokt och skruvig pasta samt röd mangold.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
46 2021
Kontrollera noga innehållet i buljongtärningen.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och grädde
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bengt
2022-09-28Jag tillagade detta recept med skav som jag själv skar från svärfars älgfilé. Det var fantastiskt gott, så receptet är det inte fel på. Jag ersatte rosmarin med timjan och tillade lite kinesisk soya för färgens skull. Smaklig måltid!
Christer
2021-11-16Enormt besviken kronhjort istället för älgskav. Smakade inget vidare. Tråkigt att man inte kan få den ingrediens som står i receptet.
Redaktionen ICAse
2021-11-16Hej Christer! Du kan vända dig till vår Kundservice för att se vad som hänt med din order. https://www.ica.se/kundservice/. Lycka till! Hälsningar Michelle