Örtmarinad

Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Örtmarinad

En allround-marinad till alla sorters kött, men även grönsaker. Blanda den råvara du väljer i marinaden och låt ligga minst två timmar. Ju längre köttet får ligga i marinaden, desto mer smak får köttet från de fräscha örterna.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Örtmarinad

Ingredienser

1 sats
4 vitlöksklyftor
finrivet skal och färskpressad juice av 1 lime
1/2 dl finhackad färsk rosmarin
1/2 dl finhackad citrontimjan
1/2 dl finhackad salvia
1 dl olivolja
2 tsk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per sats

Näringsberäkningen är på hela marinaden.
Energi3409 KJ / 814 kCal
Fett87 g
Salt13.9 g
Kolhydrater9 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Örtmarinerad grillkyckling
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vitlöksmarinad med örter
Betyg 2.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillade lammracks med rosmarin
Betyg 4 av 5.44 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Honungsmarinad med soja och sambal oelek
Betyg 3.8 av 5.64 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rödvinsmarinad
Betyg 3.5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Örtiga lammracks
Betyg 2.4 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad