Man kan nästan slänga ner lite vad som helst i en gräddig pasta! Här har vi dock tagit till säkra kort; stekfläsk, smör, matlagningsgrädde, majsstärkelse och gröna ärtor. Tack vare radiatorins form fångar den upp sås, vilket gör att varje tugga blir helt perfekt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2021
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och mjölkdryck. Välj laktosfritt matfett eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden och mjölkdrycken mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter. Välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer