Den här varianten på sjömansbiff är gjord på kyckling och rymmer en symfoni av smaker och konsistenser. Kycklingfärsbiffarna ackompanjeras på tallriken av kokta rotfrukter och en fräsch sallad på spenat, ärter och morötter.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
7 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden. I övrigt är rätten fri från ägg men innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj ett glutenfritt öl.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ. Använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2022-08-09Mycket gott. Vi gillar alla sorters grönsaker och rotfrukter. Jag gjorde en enkel varm sås till.
Pia
2012-02-14Brukar gilla det mesta, men detta var tyvärr ett ganska trist recept. Biffarna var helt OK, men resten...