Gräddig pasta med kalkonbacon

Oavsett humör så passar en gräddig pasta alltid till middag! Det smakrika kalkonbaconet steks först i pannan innan det får sällskap av matlagningsgrädden. Detta hälls sedan över kokt pasta och haricots verts, och för extra färg och sötma äter du tomater till!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2020

Gör så här
00:02:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2081 KJ / 499 kCal
Fett17 g
Salt3 g
Kolhydrater59 g
Protein25 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
5 stHade i lite lökpulver, pesto basilika, Kyckling buljong och diverse andra kryddor och då blev det gott. Samt dubbelt så mycket grädde
Hanna
Gott och enkelt. Dubblade mängden grädde och la till vitpeppar för att passa min sås- och pepparälskande familj bäst.
Josefine
Jag tog lite extra grädde en stor matsked tomatpesto och lite timjan. Hur gott som helst. Bara grädde blir en aning smaklöst.
Marie