Den här gratängen med potatisgnocchi har allt – smörstekt svamp, mustig ratatouille och krämig mozzarella som får smälta i ugnen. Toppa med pesto och pumpakärnor innan gräddning och strö över ruccola vid servering!
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2018
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Isabell
2020-11-18Jag brukar hoppa över mozzarellan och bara koka Gnocchin istället för att ha det i ugnen. Blir supergott varena gång! Mitt absoluta favorit recept!
Amanda
2020-06-30Väldigt gott! Lättlagad var den också. . 10/10
Redaktionen ICAse
2020-07-01Tack Amanda för ditt finfina betyg. Hälsningar Ulrika
Simon
2019-01-09Vi använde också fel sorts gnocchi. Ni kanske ska överväga att uppdatera receptet istället för att bara be om ursäkt :)
Redaktionen ICAse
2019-01-10Hej Simon! Vi uppdaterade med färsk men har nu även lagt till potatis och hoppas ni får till en härlig rätt. Hälsningar Michelle