Den här gratängen med potatisgnocchi har allt – smörstekt svamp, mustig ratatouille och krämig mozzarella som får smälta i ugnen. Toppa med pesto och pumpakärnor innan gräddning och strö över ruccola vid servering!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2022
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Står mitt i lagandet av den här rätten och inser att ”under 45 minuter” i det här fallet är minst 70 minuter… kanske läge att uppdatera tidsåtgången. Hade jag noterat i själva receptet att det skulle ta så här lång tid hade jag valt en annan rätt en tisdag.
Gabriella
2022-10-11Ojoj! Stort tack Gabriella för att du uppmärksammade oss på detta, miss av oss. Vi har nu uppdaterat tidsåtgången, hoppas det smakade gott när rätten väl blev klar. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2022-10-17Mycket hackande som tar tid men ändå värt det. Blev gott och mättande men min man ville ha en köttbit till. För min del räckte det gott med denna mastiga gratäng. Men peston blev bränd så bättre ta den efter haft i ugn.
Nelly
2022-08-04Jag brukar hoppa över mozzarellan och bara koka Gnocchin istället för att ha det i ugnen. Blir supergott varena gång! Mitt absoluta favorit recept!
Isabell
2020-11-18