Svamp- och ricottapasta

Betyg 2.7 av 5.
13 personer har röstat
2
Svamp- och ricottapasta

Ett snabblagat recept på lyxig svamp- och ricottapasta. Du gör pastarätten av blandad svamp, lök, vitlök, smör, färsk tagliatelle, persilja och ricottaost. En aromatisk och uppskattad rätt.

Svamp- och ricottapasta

Ingredienser

4 portioner
300 g blandad svamp (champinjoner, skogschampinjoner, ostronskivling, portabello)
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
4 msk smör eller margarin
salt
svartpeppar
2 pkt färsk tagliatelle (à 250 g)
3 msk hackad persilja
3 msk olivolja med citronsmak eller svampolja
ca 100 g ricottaost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Världens tråkigaste recept. Kan knappt kallas för recept

Freja

2024-08-17

Lite torr och smaklös saknade något..

Urban

2022-03-05

Testa liknande recept

Pasta med ricotta och sockerärter
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tagliatelle med rosésallad, citron och parma
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gnocchi på rotselleri med ricotta och svamp
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cannelloni med spenat, svamp och ricotta
Betyg 3.9 av 5.
48 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ravioli med dragonsmör, svamp och hasselnötter
Betyg 4.5 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Canelloni med spenat och ricotta
Betyg 4 av 5.
60 personer har röstat
Under 60 min att tillaga