Varm sallad på marinerade kronärtskockor
Marinerade kronärtskockor blir supergoda serverade som en varm sallad tillsammans med spenat! Ett enkelt tillbehör som går att laga på ett kick när du vill ha något grönt till maten.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020
Ingredienser
4-6 portioner
2 burkar kronärtskockshjärtan eller -bottnar i olja (à ca 300 g)
200 g färsk bladspenat
2 krm salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
I ingredienslistan står det kronärtskockshjärtan. På bilden är det alldeles tydligt kronärtskocksbottnar. Vilket är bäst?
Ragna
2021-03-05Hej Ragna! Tack för dina skarpa ögon. Det stämmer att det är kronärtskocksbottnar på bilden. Vi har nu uppdaterat ingredienslistan med kränärtskockshjärtan eller -bottnar, det går bra med vilket som. Hoppas du gillar salladen. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-03-09