UNDER 15 MIN | Enkel

Varm sallad på marinerade kronärtskockor

Marinerade kronärtskockor blir supergoda serverade som en varm sallad tillsammans med spenat! Ett enkelt tillbehör som går att laga på ett kick när du vill ha något grönt till maten.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2020
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4-6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av kronärtskockorna och spar ca 2 msk av oljan (för 4-6 port).
  2. Dela skockorna i mindre bitar. Värm dem i oljan i en stekpanna.
  3. Ta från värmen och vänd ner spenaten. Krydda med salt och gärna svartpeppar.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4-6
  • 2 burkar kronärtskockshjärtan i olja (à ca 300 g)
  • 200 g färsk bladspenat
  • 2 krm salt
  • svartpeppar