Marinerade kronärtskockor blir supergoda serverade som en varm sallad tillsammans med spenat! Ett enkelt tillbehör som går att laga på ett kick när du vill ha något grönt till maten.
2 burkar kronärtskockshjärtan eller -bottnar i olja (à ca 300 g)
200 g färsk bladspenat
2 krm salt
svartpeppar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 5 av 5.
33 personer har röstat
1 st
Kommentar
I ingredienslistan står det kronärtskockshjärtan. På bilden är det alldeles tydligt kronärtskocksbottnar. Vilket är bäst?
Ragna
2021-03-05
Hej Ragna! Tack för dina skarpa ögon. Det stämmer att det är kronärtskocksbottnar på bilden. Vi har nu uppdaterat ingredienslistan med kränärtskockshjärtan eller -bottnar, det går bra med vilket som. Hoppas du gillar salladen. Hälsningar Ulrika
Kommentar
I ingredienslistan står det kronärtskockshjärtan. På bilden är det alldeles tydligt kronärtskocksbottnar. Vilket är bäst?
Ragna
2021-03-05Hej Ragna! Tack för dina skarpa ögon. Det stämmer att det är kronärtskocksbottnar på bilden. Vi har nu uppdaterat ingredienslistan med kränärtskockshjärtan eller -bottnar, det går bra med vilket som. Hoppas du gillar salladen. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-03-09