Varm sallad på marinerade kronärtskockor

3
1
Varm sallad på marinerade kronärtskockor

Marinerade kronärtskockor blir supergoda serverade som en varm sallad tillsammans med spenat! Ett enkelt tillbehör som går att laga på ett kick när du vill ha något grönt till maten.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Varm sallad på marinerade kronärtskockor

Ingredienser

4-6
2
burkar kronärtskockshjärtan eller -bottnar i olja (à ca 300 g)
200 g
färsk bladspenat
2 krm
salt
-
svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentar

Ragna

2021-03-05

I ingredienslistan står det kronärtskockshjärtan. På bilden är det alldeles tydligt kronärtskocksbottnar. Vilket är bäst?

Redaktionen ICAse

2021-03-09

Hej Ragna! Tack för dina skarpa ögon. Det stämmer att det är kronärtskocksbottnar på bilden. Vi har nu uppdaterat ingredienslistan med kränärtskockshjärtan eller -bottnar, det går bra med vilket som. Hoppas du gillar salladen. Hälsningar Ulrika

Testa liknande recept