Lika god men glutenfri är den här kladdkakan som görs på majs- och mandelmjöl. Var noggrann med att dosera rätt, använd gärna köksvåg. Servera med traditionella tillbehör som fluffigt vispad grädde och goda bär.
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör/margarin mot mjölkproteinfritt matfett. Byt grädde mot vispbar mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Kommentarer
Josefin
2022-02-07Tror ni att det fungerar att använda denna smet att göra muffins med istället?
Emelie
2021-07-18Kanske en dum fråga men när det står majsmjöl menas då just majsmjöl eller maizena?
Redaktionen ICAse
2021-07-19Hej Emelie! Vi tycker att det är en bra fråga, det är inte så lätt att hålla reda på allt! 😊 Vi menar majsmjöl, Maizena är majsstärkelse. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Jacob
2021-07-11Jag tillsatte 1,5 tsk vaniljsocker, 0,5 tsk bakpulver och någon nypa salt. Delikat!