Glaserade kycklingben med äppel- och pepparrotsslaw

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Glaserade kycklingben med äppel- och pepparrotsslaw

Roliga att äta och svåra att misslyckas med; kycklingben är den perfekta slänga ihop-middagen. Tillsammans med pepparrot, äpple och rosmarin skapas ett riktigt hallelujah-moment.

Glaserade kycklingben med äppel- och pepparrotsslaw

Ingredienser

4 portioner
salt
peppar
8 st kycklingben
ca 1 kruka rosmarin
1/2 dl honung
1 finhackad röd chili
2 - 3 msk äppelcidervinäger

Äppel- och pepparrotsslaw

500 g spetskål
2 äpplen
salt
1 dl majonnäs
1/2 dl gräddfil
2 - 3 msk färsk riven pepparrot
2 msk finskuren gräslök

Till servering

klyftpotatis
sallad

Gör så här

00:30:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3509 KJ / 840 kCal
Fett56 g
Salt2 g
Kolhydrater30 g
Protein51 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept