Pasta med salviastekt kyckling, kapris och oliver

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Pasta med salviastekt kyckling, kapris och oliver

En pastarätt med allt som är gott! Oliver, tomater, parmesan och kapris kan aldrig gå fel. Tillsammans med möra, saftiga, salviafyllda kycklinglårfiléer är middagen komplett.

Pasta med salviastekt kyckling, kapris och oliver

Ingredienser

4 portioner
3 - 4 st kycklinglårfiléer
olivolja (till stekning)
salt
svartpeppar
1 kruka salvia
1 hel vitlök (delad på mitten)
500 g färsk pasta
10 st tärnade cocktailtomater
2 msk hackad kapris
1 dl urkärnade, hackade kalamataoliver
rivet skal från 1 citron
6 skivade salladslökar
100 g riven parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2662 KJ / 636 kCal
Fett32 g
Salt3 g
Kolhydrater43 g
Protein44 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Friterade kycklingvingar med krassemajonnäs
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bagel med cocktailtomater och jordgubbar
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hel kyckling i ugn med rostad mandelpotatis och citronsky
Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk laxbagel à la New York
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kyckling med bönsallad och ärtcrème
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Glaserade kycklingben med äppel- och pepparrotsslaw
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga