kycklingbröstfiléer med skinn (gärna Bosarpkyckling)
ca 2 - 3 g
färska timjankvistar
rivet skal och juice av 1
citron
Till servering
potatisstomp, bulgur eller ris
För alla
Läs noga innehållet på buljongen. Fri från ägg. Gör glutenfri: välj potatisstomp eller ris till servering. Gör laktosfri: välj laktosfri grädde. Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Recept och bild i samarbete med Kronfågel.
Näringsvärdet är beräknat utan serveringsförslag.
Över 60 minuter
Gör så här
Vad tyckte du om receptet?
2
1 st
Kommentar
Irina
1/5/2019
Goda smaker. Men tiderna stämmer inte alls(!). Följer man receptet får man otillredda rödbetor och överstekt kyckling. Rödbetornas tillredningssätt gör dem dessutom oätligt salta. Men blandar man recepten för rödbetor i ugn och struntar i detta recept, då får man en riktigt god rätt.
Redaktionen ICAse
1/8/2019
Hej Irina!
Använde du en Bosarpkyckling? En vanlig kycklinfilé utan skinn, då kan det bli torrt. Resterande synpunkter behövde Kronfågel provlaga igen och vi får återkomma med svaret. Hälsningar Michelle
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och
klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska
klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Irina
1/5/2019Goda smaker. Men tiderna stämmer inte alls(!). Följer man receptet får man otillredda rödbetor och överstekt kyckling. Rödbetornas tillredningssätt gör dem dessutom oätligt salta. Men blandar man recepten för rödbetor i ugn och struntar i detta recept, då får man en riktigt god rätt.
Redaktionen ICAse
1/8/2019Hej Irina! Använde du en Bosarpkyckling? En vanlig kycklinfilé utan skinn, då kan det bli torrt. Resterande synpunkter behövde Kronfågel provlaga igen och vi får återkomma med svaret. Hälsningar Michelle