En fräsch och nyttig rätt där teriyakiglacerad kyckling får sällskap av en gurk- och avokadosallad. Salladen får en frisk smak av limeskal som rivs ned och där kombinationen av honung ger en naturlig brytning. Kycklingfiléerna blir extra saftiga då de får sjuda i såsen innan det är dags för servering.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2015
Kontrollera noga innehållet i teriyakisåsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott. Smakerna gifte sig i munnen med varandra. Lätt att göra.Kommer göra detta för gånger.
Åsa
2021-08-20Vad är det för soja med vitlök och chili som ska användas? Jag hittar ingen i mina ICA-butiker
Denise
2021-07-07Hej Denise! Tack för din fråga. Tyvärr har den produkten utgått men våra kockar har provlagat receptet på nytt med teriyakisås. Vi har nu ändrat såsen till teriyakisås i receptet. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-07-20Jag använde vanlig soja och tog också bort ca halva löken då det blev för mycket. Rekommenderas med blomkålsris!
Julia
2020-10-10