Getostgratinerad oxfilé

12
6
Getostgratinerad oxfilé

Mäktig varmrätt med mör oxfilé som smälter i munnen! Filén kan med fördel förberedas dagen innan och steks innan servering i ugnen med ett täcke av getost och pinjenötter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Getostgratinerad oxfilé

Ingredienser

8 portioner
1200 g oxfilé i bit (mittbiten)
smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
8 skivor getost
2 msk pinjenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentarer

Tina

2010-01-06

Mycket gott och lätt att tillaga, smidigt att göra till många.

Linda

2007-01-07

Mycket gott! Passar superbra med pestogratängen till. Perfekt nyårsmat.

Monica

2006-10-16

Enkelt och supergott. Vi serverade även med balsamtomater och pestogratäng som blev en kanonkombination. Pestogratängen tycker jag inte påminde så mkt om pesto i sig men den var jättegod ändå.