Getostgratinerad oxfilé

Betyg 4.1 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Getostgratinerad oxfilé

Mäktig varmrätt med mör oxfilé som smälter i munnen! Filén kan med fördel förberedas dagen innan och steks innan servering i ugnen med ett täcke av getost och pinjenötter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Getostgratinerad oxfilé

Ingredienser

8 portioner
1200 g oxfilé i bit (mittbiten)
smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
8 skivor getost
2 msk pinjenötter

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.12 personer har röstat

Kommentarer

Bra bild 💅 man blir verkligen så inspirerad och sugen av en tom tallrik 😍😍😍

Miranda

2023-12-27

Mycket gott och lätt att tillaga, smidigt att göra till många.

Tina

2010-01-06

Mycket gott! Passar superbra med pestogratängen till. Perfekt nyårsmat.

Linda

2007-01-07

Testa liknande recept

Oxfilé med getost & vinsås
Betyg 3.7 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Getostgrillad paprika
Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta med hemgjord pesto på basilika och ruccola
Betyg 4.1 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frukt- och nötfylld brietårta
Betyg 3.9 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Helstekt oxfilé med ljummen rödbetssallad och getostcrème
Betyg 4.2 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad