Getostgratinerad oxfilé

Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
7
Getostgratinerad oxfilé

Mäktig varmrätt med mör oxfilé som smälter i munnen! Filén kan med fördel förberedas dagen innan och steks innan servering i ugnen med ett täcke av getost och pinjenötter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Getostgratinerad oxfilé

Ingredienser

8 portioner
1200 g  oxfilé i bit (mittbiten)
smör eller margarin
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
8   skivor getost
2 msk  pinjenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Bra bild 💅 man blir verkligen så inspirerad och sugen av en tom tallrik 😍😍😍

Miranda

2023-12-27

Mycket gott och lätt att tillaga, smidigt att göra till många.

Tina

2010-01-06

Mycket gott! Passar superbra med pestogratängen till. Perfekt nyårsmat.

Linda

2007-01-07

Testa liknande recept

Oxfilé med getost & vinsås
Betyg 3.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Getostgrillad paprika
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crostini med olika toppings
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Frukt- och nötfylld brietårta
Betyg 3.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Helstekt oxfilé med ljummen rödbetssallad och getostcrème
Betyg 4.2 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga