Getostgratinerad oxfilé

Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
7
Getostgratinerad oxfilé

Mäktig varmrätt med mör oxfilé som smälter i munnen! Filén kan med fördel förberedas dagen innan och steks innan servering i ugnen med ett täcke av getost och pinjenötter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Getostgratinerad oxfilé

Ingredienser

8 portioner
1200 g  oxfilé i bit (mittbiten)
smör eller margarin
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
8   skivor getost
2 msk  pinjenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Bra bild 💅 man blir verkligen så inspirerad och sugen av en tom tallrik 😍😍😍

Miranda

2023-12-27

Mycket gott och lätt att tillaga, smidigt att göra till många.

Tina

2010-01-06

Mycket gott! Passar superbra med pestogratängen till. Perfekt nyårsmat.

Linda

2007-01-07

Testa liknande recept

Oxfilé med getost & vinsås
Betyg 3.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Getostgrillad paprika
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Frukt- och nötfylld brietårta
Betyg 3.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Carpaccio
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Helstekt oxfilé med ljummen rödbetssallad och getostcrème
Betyg 4.2 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga