Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
1
Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter

Schalottenlök, getost, honung och rosmarin. Allt detta i en skön blandning fördelas på smördegsflarnet. Toppa det tunna fina lökflarnet med pinjenötter och grönkålsskott och servera gärna på en buffé.

Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter

Ingredienser

4 eller 8 som bufféportion
500 g  schalottenlök
2   kvistar färsk rosmarin
50 g  smör
salt
svartpeppar
2 msk  flytande honung
250 g  färsk smördeg
180 g  getost
1 dl  pinjenötter
65 g  babygrönkål
2 msk  lagrad balsamvinäger

För alla

Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Supergod. Vi har ätit den som huvudrätt.

Mervi

2021-11-25

Näringsvärde per portion

Energi3039 KJ / 726 kCal
Fett54 g
Salt2 g
Kolhydrater41 g
Protein17 g

Testa liknande recept

Getostgrillad paprika
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostfyllda smördegsknyten
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvre Chaud
Betyg 2.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Smördegsflarn med getost, grillad paprika och tapenade
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Getostrullar med aprikos
Betyg 2.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga