Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
1
Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter

Schalottenlök, getost, honung och rosmarin. Allt detta i en skön blandning fördelas på smördegsflarnet. Toppa det tunna fina lökflarnet med pinjenötter och grönkålsskott och servera gärna på en buffé.

Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter

Ingredienser

4 eller 8 som bufféportion
500 g  schalottenlök
2   kvistar färsk rosmarin
50 g  smör
salt
svartpeppar
2 msk  flytande honung
250 g  färsk smördeg
180 g  getost
1 dl  pinjenötter
65 g  babygrönkål
2 msk  lagrad balsamvinäger

För alla

Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Supergod. Vi har ätit den som huvudrätt.

Mervi

2021-11-25

Näringsvärde per portion

Energi3039 KJ / 726 kCal
Fett54 g
Salt2 g
Kolhydrater41 g
Protein17 g

Testa liknande recept

Getostfyllda smördegsknyten
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Getostgrillad paprika
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Frukt- och nötfylld brietårta
Betyg 3.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crostini med olika toppings
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Snittar med festliga toppings
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med hemgjord pesto på basilika och ruccola
Betyg 4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga