Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter

3
1
Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter

Schalottenlök, getost, honung och rosmarin. Allt detta i en skön blandning fördelas på smördegsflarnet. Toppa det tunna fina lökflarnet med pinjenötter och grönkålsskott och servera gärna på en buffé.

Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter

Ingredienser

4 eller 8 som bufféportion
500 g schalottenlök
2 kvistar färsk rosmarin
50 g smör
salt
svartpeppar
2 msk flytande honung
250 g färsk smördeg
180 g getost
1 dl pinjenötter
65 g babygrönkål
2 msk lagrad balsamvinäger

För alla

Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentar

Mervi

2021-11-25

Supergod. Vi har ätit den som huvudrätt.

Näringsvärde per portion

Energi 3039 KJ / 726 kCal
Fett 54 g
Salt 2 g
Kolhydrater 41 g
Protein 17 g
Läs mer om näringsvärden