Getostgrillad paprika | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Getostgrillad paprika

Läckra grillade paprikor fyllda med en blandning av smakrik getost och söt flytande honung. Servera dina paprikor tillsammans med ruccolasallad, pinjenötter, en skvätt olivolja och finstrimlat äpple.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dela paprikorna i två eller fyra delar, ta bort kärnhuset och vänd delarna i olivolja. Salta och peppra.
  2. Riv getosten, blanda med honung och klicka ner i paprikan.
  3. Lägg dem på grillen med skalsidan ner och grilla ca 8 minuter.
  4. Servera med en härlig sallad på ruccola, pinjenötter, en skvätt olivolja och finstrimlat äpple.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 4 röda paprikor
  • 1 msk olivolja
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 200 g getost
  • 2 msk flytande honung
Tillbehör
  • ruccolasallad
  • pinjenötter
  • en skvätt olivolja
  • finstrimlat äpple
Lägg till i inköpslistan