Getostgratinerad oxfilé

Mäktig varmrätt med mör oxfilé som smälter i munnen! Filén kan med fördel förberedas dagen innan och steks innan servering i ugnen med ett täcke av getost och pinjenötter.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stBra bild 💅 man blir verkligen så inspirerad och sugen av en tom tallrik 😍😍😍
Miranda
Mycket gott och lätt att tillaga, smidigt att göra till många.
Tina
Mycket gott! Passar superbra med pestogratängen till. Perfekt nyårsmat.
Linda
Enkelt och supergott. Vi serverade även med balsamtomater och pestogratäng som blev en kanonkombination. Pestogratängen tycker jag inte påminde så mkt om pesto i sig men den var jättegod ändå.
Monica
Jag bjöd mina nyårsgäster på detta. Vi tyckte alla att det var supergott!
Annika
Enkelt och supergott! Vi använde rostas istället för oxfile./Lena
Leif
Enkelt och mycket gott.
Anders