Gazpachosallad med sparris och krutonger
Att äta ute smakar alltid gott. Gazpachosalladen med den goda dressingen är lätt att göra och du förbereder den hemma. Ute på utflykten ringlar du över dressingen och strör över krispiga krutonger.
Ingredienser
4 portioner
2 gula paprikor
3 snackgurkor
3 tomater
1 vitlöksklyfta
2 msk rödvinsvinäger
1 dl olivolja
1/2 kruka basilika
salt
svartpeppar
250 g grön sparris
4 skivor surdegsbröd
3 msk olivolja
1 förp kokta stora vita bönor (à 380 g)
2 hjärtsalladshuvuden
Toppingförslag
räkor
lax
marinerad tofu
kyckling
För alla
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria krutonger.
Näringsvärdet är beräknat utan toppingförslag.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2010 KJ / 481 kCal
Fett34 g
Salt1.1 g
Kolhydrater32 g
Protein10 g
Kommentarer