Gaspacho med spenat och lök-bocadillo

2
0
Gaspacho med spenat och lök-bocadillo

Med färdig gazpacho kan du lägga lite mer tid på ett extra gott tillbehör. Bocadillo är ett bröd skuret på längden, här med en matig omelett som fyllning. Babyspenaten ger en god konsistens medan paprikapulvret tillför ett gott sting. Perfekt som lunch eller lättare kvällsmål!

Gaspacho med spenat och lök-bocadillo

Ingredienser

4 portioner
2 rödlökar
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1 tsk paprikapulver
65 g babyspenat
salt och svartpeppar
3 ägg
3 msk mjölk (1,5 %)
1 baguette
2 förp gazpacho (à 390 g)

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsdryck.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1104 KJ / 264 kCal
Fett 103 g
Salt 204 g
Kolhydrater 282 g
Protein 117 g
Läs mer om näringsvärden