Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Pinxos med kronärtskockscrème

Lättfixade tapas med salami, kronärtskockcrème och mangoldskott. Servera som aptitretare innan middagen eller gör några olika tapas och servera som en hel måltid. Plockigt gott.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Skiva brödet i ca 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem på en plåt. Ringla över olivoljan. Rosta brödet på båda sidor i övre delen av ugnen.
  3. Dela salamin eller skinkan i halvor.
  4. Bred rikligt med kronärtskockscrème på brödet. Lägg på salamin eller skinkan och toppa med ett par mangoldskott. Stick i genom en tandpetare.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på salamin/skinkan.
Fri från ägg, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Näringsvärdet är beräknat per portion och med skinka.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 bake off baguetter (à 150 g)
  • 2 msk olivolja
  • 6 skivor salami eller kallrökt lantskinka
  • 1 burk créme av kronärtskockor (à 130 g)
  • 1/4 påse röda mangoldskott (à 65 g)
  • 12 tandpetare
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1325 kJ / 316 kCal