Fyllda paprikor med ris

Paprikor som fylls med smakrikt ris och grönsaker och sedan bakas mjuka och saftiga i ugnen – för vissa en vanlig vardagsrätt och för andra ett minne från det ljuva 70-talet. Oavsett vilket är det en väldigt god maträtt för hela familjen.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2023

Ingredienser
Serveringsförslag
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt eller crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsalternativ till ost, yoghurt eller crème fraiche.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Näringsvärdet är beräknat utan serveringsförslag.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer