Countrysallad

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Countrysallad

En lantlig och fullkomligt fabulös countrysallad. Välsmakande och livfull med olika sorters bönor, majs och selleri. En effektfull dressing med riven pepparrot och färska örter. Med ägg och ett mustigt bröd blir salladen perfekt.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Countrysallad

Ingredienser

4 portioner
1 burk röda bönor (à ca 400 g)
125 g gröna bönor
125 g minimajs
6 tomater
1/2 gurka
3 selleristjälkar
1 rödlök
2 msk kapris
2 msk pepparrot
4 msk majsolja
2 tsk rödvinsvinäger
2 msk hackade färska örter
salt
peppar

Till servering

ägg
bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lyxig torskfilé med pepparrotssmör och dillpotatis
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stuffing med bacon och timjan
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gumbo med färsk chorizo och blåmusslor
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling med shiitake i misobuljong
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sillsallad med äpple, selleri och pepparrot
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tuna melt
Betyg 3.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga