Fudge

Vår godaste fudge gör du med kondenserad mjölk – då blir den precis så där lagom mjuk, seg och kolasöt som julgodis ska vara. Tips! Kom ihåg att mäta temperaturen på smeten både i kastrullen och när du vispar den. Strö eventuellt över lite havssalt på slutet. Ett perfekt grundrecept på den bästa fudgen!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi5393 KJ / 1290 kCal
Fett37 g
Salt1 g
Kolhydrater227 g
Protein11 g
Kommentarer
Följde receptet och den blev alldeles för söt och då gillar jag sött!
Kitty
2024-12-23God och fin konsistens. Perfekt fudge!
Anette
2024-12-18Brynt smöret och hade i vanilj samt lite flingsalt. Hade dock bara 4dl socker, det räckte. Kokade till 112-113 grader, vispade tills det var ca 80 grader sen och det blev bra.
Martin
2024-12-16