Fudge

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Fudge

Vår godaste fudge gör du med kondenserad mjölk – då blir den precis så där lagom mjuk, seg och kolasöt som julgodis ska vara. Tips! Kom ihåg att mäta temperaturen på smeten både i kastrullen och när du vispar den. Strö eventuellt över lite havssalt på slutet. Ett perfekt grundrecept på den bästa fudgen!

Fudge

Ingredienser

30 st
125 g  smör
1   förp sötad kondenserad mjölk (à 397 g)
8 dl  strösocker
1 1/2 dl  mjölk (3 %)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Förvara i kylen, fudgen går också bra att frysa.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi5393 KJ / 1290 kCal
Fett37 g
Salt1 g
Kolhydrater227 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Polkafudge
Betyg 4.2 av 5.
39 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Enkel tryffelfudge med hasselnötter
Betyg 4 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fudgegranar
Betyg 4.7 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krispig chokladfudge
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Daimfudge
Betyg 4.7 av 5.
63 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lakritsfudge med turkisk peppar
Betyg 4.1 av 5.
56 personer har röstat
Över 60 min att tillaga