Njut säsongens frukter eller bär i en klassisk paj med flätmönstrat lock. Här fyller vi pajen med smörstekta äpplen och päron. Bjud den ljummen med en kula smältande vaniljglass. Verkligen en sann ”all American pie”, som dina gäster kommer att älska!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2016
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej! Behöver pajbotten inte förgräddas?
Anneli
2020-09-30Hej Anneli! Pajdegen behöver inte förgräddas i detta recept. Lycka till med din paj. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-10-13Jag har gjort den och den blev helt perfekt. Supergod paj!
Jessica
2017-05-21Hej Carolina och Viviann! Vi har nu provlagat pajdegen igen och det har även denna gången fungerat fint för oss att få pajdegen att hålla ihop. Läs gärna våra tips ovan för att det ska bli så bra som möjligt. Vi har justerat vattenmängden så att man tillsätter en mindre mängd i början och därefter mer efter behov. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-09-07