Vem kan motstå doften av nybakad äppelpaj? Här får pajen en extra doft- och smakdimension med brynt smör och rörsocker som ger en karamellig och lite nötig smak. Med kikärtsmjöl istället för vetemjöl i degen blir pajen dessutom glutenfri.
Fri från gluten. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri glass eller grädde att servera till pajen.
Näringsvärdet är exkl. serveringsförslag.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Dom rika med matkassar kunde inte laga denna rätten för maten var till dom som inte hade råd med matkasse. Ica suger fett
Hanna
2023-03-10Gick helt åt h-vete när jag skulle baka denna paj. Smeten fick samma konsistens som sand och såg likadan ut när jag tog ut den som när jag stoppade in den. Smakade söt sand med äpple. Fattar inte vad jag gjorde för fel. Ger inte betyg utan ska prova igen.
Anna
2021-09-29Hej Anna! Men så tråkigt att höra att det inte gick bra. Undrar vad som kan ha gått fel... kan du ha glömt någon ingrediens? Hoppas att det går bättre nästa gång du bakar pajen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-09-30Väldigt uppskattad av hela sällskapet!
Josefine
2020-12-21