Vem kan motstå doften av nybakad äppelpaj? Här får pajen en extra doft- och smakdimension med brynt smör och rörsocker som ger en karamellig och lite nötig smak. Med kikärtsmjöl istället för vetemjöl i degen blir pajen dessutom glutenfri.
Fri från gluten. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri glass eller grädde att servera till pajen.
Näringsvärdet är exkl. serveringsförslag.
Kommentarer
Anna
2021-09-29Gick helt åt h-vete när jag skulle baka denna paj. Smeten fick samma konsistens som sand och såg likadan ut när jag tog ut den som när jag stoppade in den. Smakade söt sand med äpple. Fattar inte vad jag gjorde för fel. Ger inte betyg utan ska prova igen.
Redaktionen ICAse
2021-09-30Hej Anna! Men så tråkigt att höra att det inte gick bra. Undrar vad som kan ha gått fel... kan du ha glömt någon ingrediens? Hoppas att det går bättre nästa gång du bakar pajen! Hälsningar Elina
Josefine
2020-12-21Väldigt uppskattad av hela sällskapet!
Karolina
2019-12-17Den är jättegod, särskilt med det brynta smöret och citronen! Men den borde inte gå att göra mjölkfri som det står längre ner, för det går inte att bryna mjölkfritt margarin.
Redaktionen ICAse
2019-12-17Hej Karolina! Visst är den god! Du har helt rätt, margarin eller laktosfritt smör går inte att bryna. Vi har nu korrigerat receptet. Tack för att du använder våra recept och noterade felet! Hälsningar Elina