Fröfrasig torsk i ugn med tartarsås

Fisk i ugn är smart mat. Här är en mumsig torsk med ett fröigt täcke som tillagas i ugnen samtidigt med tunt hyvlad zucchini och körsbärstomater. Bjud fisken med en pikant och krämig tartarsås på matyoghurt, majonnäs, kapris och bostongurka.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2015

Ingredienser
Frötopping
Tartarsås
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd och byt ut bulgur mot potatis, ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfritt bröd och välj laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt bröd, mjölkfritt ostalternativ och byt ut yoghurt mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: uteslut majonnäsen.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
"Jäättegått" som Tina Nordstedt skulle sagt
Gun
2015-09-07Mycket trevlig mix av smaker! Ska definitivt lagas igen.
Anna
2015-09-02