Fisk i ugn är smart mat. Här är en mumsig torsk med ett fröigt täcke som tillagas i ugnen samtidigt med tunt hyvlad zucchini och körsbärstomater. Bjud fisken med en pikant och krämig tartarsås på matyoghurt, majonnäs, kapris och bostongurka.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2015
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd och byt ut bulgur mot potatis, ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfritt bröd och välj laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt bröd, mjölkfritt ostalternativ och byt ut yoghurt mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: uteslut majonnäsen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gun
2015-09-07"Jäättegått" som Tina Nordstedt skulle sagt
Anna
2015-09-02Mycket trevlig mix av smaker! Ska definitivt lagas igen.