Krutonger med friterad grönkål och löjrom

Betyg 3.4 av 5.135 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Krutonger med friterad grönkål och löjrom

De här lyxiga snittarna är underbara att duka upp som en lättare förrätt eller som en tilltugg till drinken. De spröda krutongerna toppas med löjrom, krämig smetana och krispig grönkål – klippt krasse ger rätten en final touch.

Krutonger med friterad grönkål och löjrom

Ingredienser

12 st
4 skivor formbröd
250 g klarifierat smör
100 g grönkål
1/2 tsk salt
1/2 dl smetana
50 g löjrom
1/2 ask krasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.135 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi684 KJ / 163.5 kCal
Fett8.5 g
Salt1.75 g
Kolhydrater14 g
Protein6.5 g

Testa liknande recept

Crostini med rensteksröra och krasse
Betyg 3.2 av 5.116 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kanapé med löjrom och citronsmetana
Betyg 4.8 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Renskav med kantareller, potatisrösti och rårörda lingon
Betyg 4.1 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig sill med rädisor och pepparrot
Betyg 5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammfiolssnittar med pepparrotscrème
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Skagensnittar toppade med löjrom
Betyg 3 av 5.166 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad