Fröfräsig sallad med bresaola, ost och citronyoghurt
Numera finns det en rad färdiga frö- och grynblandningar går som snabbt att koka. Här blir det basen i en matig sallad med bresaola, ost, torkade bär och salta mandlar. Matcha med en frisk citronyoghurt och lunchen, middagen, eller bjudrätten är klar!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2016
Ingredienser
Sallad
Citronyoghurt
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: kontrollera innehållet i frö/grynblandningen.
Gör laktosfri: kontrollera buljongtärningen. Välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera buljongtärningen. Byt ut yoghurt mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer