Bresaola på bönsallad

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Bresaola på bönsallad

Snabbt, gott och lättlagat, kan det bli bättre? Denna förrätt med bresaola på bönsallad ger en fin smak av Italien. Lägg upp ditt smakrika, lufttorkade nötlår på en härlig bönsalladsbädd och toppa med god, riven parmesanost och lite olivolja.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2000

Bresaola på bönsallad

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
8 dl kokta stora vita bönor
5 dl rucolasallad
1 msk balsamvinäger
3 msk olivolja
16 tunna skivor bresaola eller parmaskinka
hyvlad parmesan
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat

Kommentar

Supersnabb och god förrätt. Jag använde en rödlök i stället för den gula löken.

Desireé

2005-12-15

Testa liknande recept

Hyvlade morötter i sallad med grön sparris och ruccola
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola
Betyg 4.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fisk i grönt sällskap
Betyg 3.9 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bönsallad med pinjenötter
Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grön sauté med persiljedressing
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Biffsallad
Betyg 4.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad