Fritto misto är medelhavets variant på tempura där fisk, skaldjur och grönsaker paneras och friteras så att de blir härligt krispiga. Lätt att variera utifrån vad du har hemma eller vilka råvaror du gillar, i vårt recept har vi valt att fritera bland annat torsk, musslor och broccoli.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix och byt ut panko mot glutenfritt ströbröd.
Näringsvärdet är beräknat på utan sötpotatisstrips.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Alldeles för fett med allting friterat och majonnäs som tillbehör.
Maria
2020-11-01