Svartkålssallad med päron

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Svartkålssallad med päron

Härlig svartkål blir till en god och vacker sallad tillsammans med tunt skivat päron och rostade brödkrutonger. Servera svartkålssalladen som den är, eller som tillbehör till kött, fisk eller fågel.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019

Svartkålssallad med päron

Ingredienser

4 portioner
100 g  ljust surdegsbröd
3 msk  rapsolja
ca 200 g  svartkål
2 msk  äppelcidervinäger
3 msk  olivolja
3   päron
salt

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1330 KJ / 318 kCal
Fett20 g
Salt0.5 g
Kolhydrater27 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Frukttallrik med ingefärsyoghurt
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bakad brie i bröd
Betyg 4.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Akaciasallad i wok
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkonmousse på endive
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dadelkompott med portvin och ost
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost- och pepparkaksstubbe
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga