Svartkålssallad med päron

6
0
Svartkålssallad med päron

Härlig svartkål blir till en god och vacker sallad tillsammans med tunt skivat päron och rostade brödkrutonger. Servera svartkålssalladen som den är, eller som tillbehör till kött, fisk eller fågel.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019

Svartkålssallad med päron

Ingredienser

4 portioner
100 g ljust surdegsbröd
3 msk rapsolja
ca 200 g svartkål
2 msk äppelcidervinäger
3 msk olivolja
3 päron
salt

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1330 KJ / 318 kCal
Fett 20 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 27 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden