Citron- och honungsmarinerad fänkål och zucchini

Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
0
Citron- och honungsmarinerad fänkål och zucchini

Finstrimlad fänkål och zucchini i pigg citronmarinad. Ett snabbt grönsakstillbehör som landar bra på tallriken bredvid både fisk, kött och kyckling. En skön sallad som håller sig i 2-3 dagar i kylskåp.

Citron- och honungsmarinerad fänkål och zucchini

Ingredienser

8 portioner
2   fänkål
1   zucchini (à ca 300 g)
1/2   citron
2 tsk  flytande honung
4 msk  olivolja
salt
peppar

Till servering

skivade miniplommontomater

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi129 KJ / 31 kCal
Fett0.3 g
Salt0.4 g
Kolhydrater4 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Frittata med rotfrukter oregano och fetaost
Betyg 3.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkål och morotssallad i tomat och basilikadressing
Betyg 2.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vitkål och paprikasallad
Betyg 2.9 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morot- och ärtsallad med lime och mynta
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudlar, svamp, sojabönor och ägg i citrongräsbuljong
Betyg 3.2 av 5.
31 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad blomkål med morötter i garam masalayoghurt
Betyg 3.1 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga