Potatis och smördeg i en sällsynt lyckad kombination och presentation där läckert rosaröd cecile blir kronan på verket. Baka in potatisskivor i smördegen tillsammans med färskost och rulla till tjusiga ”rosor”. Imponerar garanterat på gästerna!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2016
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smördeg och färskost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri smördeg och färskost.
Fri från ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fessahaye
2016-12-27-- smakligt kan det vara: gott
Jessica
2016-11-07Menar ni verkligen att en enda potatisros utan tillbehör är 852 kcal?? Då är det ju bättre att äta en halv pizza. Sen hade det varit bra med några kompletterande bilder, så att man förstår vad ni menar till exempel med att lägga omlott med en cm mellanrum och hur man rullar ihop som en ros.