Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Philadelphiasnurra med exotisk fruktsallad

Gör en underbar och ovanlig efterrätt genom att följa receptet till denna philadelphiasnurra som serveras med exotisk fruktsallad. Lägg den mumsiga kokos- och ingefärskrämen i smördeg och grädda den ihoprullad. Skiva och avnjut med god fruktsallad.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2000
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rosta kokosen i torr panna. Låt svalna och blanda med philadelphiaost. Smaksätt med ingefära och honung.
  2. Kavla ut smördegsplattan till ca 20 x 30 cm (för 4 port). Lägg fyllning i en tjock sträng längs långsidan. Rulla ihop som en rulltårta. Pensla med ägg och strö över lite kokos. Grädda i 225-250°C i 6-9 minuter.
  3. Låt svalna och skiva upp. Servera med fint skuren frukt.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/2 dl kokos
  • 150 g färskost
  • 1 hackad syltad ingefära
  • 1 msk honung
  • 1 djupfryst smördegsplatta
Pensling
  • 1 ägg
  • lite kokos
Lägg till i inköpslistan